Rekkehus med felles svømmebasseng i Guardamar

  €219,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Til salgs Nybygg

Rekkehus med felles svømmebasseng i Guardamar

  €219,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on april 26, 2021 at 9:19 pm
 • ID: NEW150
 • Pris: €219,000
 • Størrelse: 159 m²
 • Tomt: 230 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 3
 • Byggeår: 2020-2021
 • Boligtype: Rekkehus
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

“Residencial Oliveron” er et boligområde bestående av 27 rekkehus med eksklusiv design, felles svømmebasseng og havutsikt i Guardamar del Segura

Rekkehusene er fordelt på 3 etasjer. I første etasje har de stue-spisestue, åpent kjøkken, gjestetoalett, bod, uteplass og terrasse. I andre etasje er det 2 soverom og 1 bad. Og i tredje etasje, 1 soverom med bad og utgang til takterrassen.

Bolig området er designet i en moderne stil, men med unike detaljer som skiller det ut fra resten av de nye prosjektene rundt forbi. Området er inngjerdet, noe som gir ro og trygghet til å nyte de flotte fellesarealene. I tillegg er det privat parkeringsplass i en underjordisk parkeringshus.

Boligene som ligger foran Middelhavet, har en flott utsikt og bare noen få minutters gange fra sentrum av Guardamar del Segura der du har alle nødvendige tjenester og også flotte hvite sandstrender.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon angående disse boligene

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen. Det er her i denne idyliske byen vi holder til, på nordenden av hovedgaten.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreset strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

Fra mars til oktober settes det opp en fornøyelsespark rett nedenfor Reina Sofia parken, i tillegg til et kveldsmarked hvor du kan finne alle slags pyntegjenstander og mange andre gode kjøp.

Chollo-gaten stenges for biler, restaurantene bærer bord ut i gaten, og du får muligheten til å nyte nydelig tapas, italiensk pizza, kinesiske nudler og argentinsk stek, i en deilig sosial atmosfære.

Du kan finne mange flotte eiendommer i Guardamar nær sentrum, ved marinaen eller ved elven. Ideelt for de som liker å være nær alt, og med både by og strand innen gangavstand, klarer man seg godt uten bil.

I områdene rundt Guardamar har du flere vakre tettsted og boligområder, som Playa Moncayo, Los Estaños og Eden, La Marina og La Esquera.

NEW150

Address

 • Områder Guardamar del Segura
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol