NYE Luksuriøse leiligheter 500 meter fra stranden i Guardamar

  €235,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Carrer Baleares, 03140 Guardamar del Segura, Alacant
Til salgs Nybygg

NYE Luksuriøse leiligheter 500 meter fra stranden i Guardamar

Carrer Baleares, 03140 Guardamar del Segura, Alacant
  €235,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on april 26, 2021 at 8:40 pm
 • ID: NEW133
 • Pris: €235,000
 • Størrelse: 129 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 2
 • Boligtype: Leilighet
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Nytt spennende bolig prosjekt i sentrum av Guardamar del Segura, bare 500 meter fra stranden med solarium og felles svømmebasseng, og en helt spektakulær havutsikt.

Dette prosjektet tilbyr det beste av to verdener, herlig byliv og shopping, og late dager på stranden hvor man kan nyte solen og den herlige badetemperaturen i havet

Prosjektet består av 24 leiligheter med 2 eller 3 soverom, 2 bad, stue og kjøkken. De har også parkeringsplass, bod og vaskerom i kjelleren. Og på solariumet på taket er det et hyggelig fellesområde med basseng.

I parkeringshuset er det også lagt opp punkter for lading av elektriske biler.

Bygningen består av 4 etasjer, med mulighet for å velge leiligheter med forskjellige planløsninger. Alle med moderne stil og gode finishes.
Det er selvfølgelig heis i bygget.
Disse leilighetene er utrolig flotte og åpne, men store glassflater som slipper solen inn.

Boligene starter fra 149 500 €, og tillegg til det som allerede er nevnt så er følgende inludert i prisen:

 

– Fullt utstyrte bad

– Gulvvarme på bad

– Elektriske persienner

– Kjøkkenmøbler og hvitevarer

– Air Condition

– Innebygde garderober

– Osmosis drikkevann system

– Led belysning

 

Et av de beste argumentene for dette prosjektet er den spektakulære beliggenheten i sentrum av Guardamar del Segura, hvor du har tilgang til alle tjenestene til fots, og selvfølgelig at du er rett ved de flotte, hvite sandstrendene.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon angående disse boligene.

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen. Det er her i denne idyliske byen vi holder til, på nordenden av hovedgaten.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreset strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

Fra mars til oktober settes det opp en fornøyelsespark rett nedenfor Reina Sofia parken, i tillegg til et kveldsmarked hvor du kan finne alle slags pyntegjenstander og mange andre gode kjøp.

Chollo-gaten stenges for biler, restaurantene bærer bord ut i gaten, og du får muligheten til å nyte nydelig tapas, italiensk pizza, kinesiske nudler og argentinsk stek, i en deilig sosial atmosfære.

Du kan finne mange flotte eiendommer i Guardamar nær sentrum, ved marinaen eller ved elven. Ideelt for de som liker å være nær alt, og med både by og strand innen gangavstand, klarer man seg godt uten bil.

I områdene rundt Guardamar har du flere vakre tettsted og boligområder, som Playa Moncayo, Los Estaños og Eden, La Marina og La Esquera.

 

NEW133
 • Områder Guardamar del Segura
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol