Compare Listings

Leilighet med sjøutsikt og 5 minutters gange fra strand i Guardamar

€160,000
+ ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Sist oppdatert juni 28, 2020 at 6:49 pm

  • ID: CAM10267
  • Pris: €160,000
  • Soverom: 2
  • Bad: 2
  • Year Built: 2006
  • Boligtype Leilighet
  • Status Til salgs

Video

Beskrivelse

Leilighet i Guardamar del Segura i en vakker urbanisasjon med basseng ved siden av havnen og elven Segura. Det er omkranset av flotte turområder og gåavstand til stranden.

Prisen er satt ned fra 185.000€ til 160.000€.

Boligen ligger i fjerde etasje med heis. Den har 2 soverom, 2 bad,  kjøkken med et lite vaskerom, lys stue – spisestue med stor terrasse og utsikt over furuskogen.

Boligen er i middelhavsstil med store vinduer som gir mye lys .

Boligen selges fullt møblert og med hvitevarer i tillegg til å ha klimaanlegg og varmesystem. Videre har begge soverommene garderober. Det er også privat parkering på området.

Leiligheten ligger i en rolig og beskyttet urbanisering ved siden av havnen i Guardamar del Segura hvor det er vakre hageområder, et felles svømmebasseng, lekeplasser for barn og områder for trening, og golfbaner.

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen. Det er her i denne idyliske byen vi holder til, på nordenden av hovedgaten.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreset strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

Fra mars til oktober settes det opp en fornøyelsespark rett nedenfor Reina Sofia parken, i tillegg til et kveldsmarked hvor du kan finne alle slags pyntegjenstander og mange andre gode kjøp.

Chollo-gaten stenges for biler, restaurantene bærer bord ut i gaten, og du får muligheten til å nyte nydelig tapas, italiensk pizza, kinesiske nudler og argentinsk stek, i en deilig sosial atmosfære.

Du kan finne mange flotte eiendommer i Guardamar nær sentrum, ved marinaen eller ved elven. Ideelt for de som liker å være nær alt, og med både by og strand innen gangavstand, klarer man seg godt uten bil.

I områdene rundt Guardamar har du flere vakre tettsted og boligområder, som Playa Moncayo, Los Estaños og Eden, La Marina og La Esquera.

 

CAM10267

Adresse

  • Område: Guardamar del Segura
  • State/county: Spania
  • Land: Spain

Kontaktinformasjon

Daniela
Daniela
+47 21 38 21 50+34 665 822 336

Forespørsel om denne eiendommen