Koselig toppleilighet med 2 soverom på Eden

  €72,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Til salgs Brukt bolig

Koselig toppleilighet med 2 soverom på Eden

  €72,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on februar 8, 2021 at 9:12 am
 • ID: CAM10210
 • Pris: €72,000
 • Størrelse: 61 m²
 • Tomt: 106 m²
 • Soverom: 2
 • Bad: 1
 • Boligtype: Leilighet
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Koselig toppleilighet med solarium og felles svømmebasseng et par minutters gange fra Guardamar del Segura med sine hvite sandstrender.

Huset har to soverom, stue, åpent kjøkken med galleri og et bad med dusj.

På den romslige takterrassen er det en vakker utsikt over Guardamar-kysten, og det er et ekstrarom som kan brukes som et oppholdsrom eller som et oppbevaringsrom for å lagre diverse.

Utenfor er det en privat parkeringsplass, bod og hageområde.

Det er solgt fullt møblert, med hvitevarer, AC i stua og innebygde garderober på soverommene.

Det er også et flott felles basseng område to minuters gange fra leiligheten.

Denne leiligheten med sin flotte beliggenhet selges til en ekstraordinær pris, den ligger i et av de beste boligområdene på Eden i Guardamar del Segura.

Området er stille men levende hele året, med alle tjenester tilgjengelig og noen få minutters gange til byen, og til de flotte hvite strendene.

Det er også mulighet for engelsk og norsktalende vaktmestere på området. Leiligheten er en god invistering for utleie på sommeren og vinteren.

Ta kontakt for en hyggelig boligprat og et skreddersydd boligsøk!

 

Eden

Eden er rolig og meget koselig boligområdet like utenfor Guardamar del Segura. Det er et veletablert området med lekre kommunale områder og fellesbasseng.

Her finner du et par restauranter og pubber, og til og men en liten butikk.

Guardamar by og strender er kun en 5 minutters kjøretur unna, eller 15 minutter spasertur for de som er litt sporty.

På grunn av sin fantastiske beliggenhet er dette området svært populært. Her er du nærme byen og strendene i Guardamar, samtidig som det ligger i rolige, naturlige omgivelser, med pinjeskogen rett ved siden av – med mange fine tur og sykkelstier.

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreste strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

 

CAM10210

Address

 • Områder El Eden, Guardamar del Segura
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol