Koselig leilighet på Eden med stor takterrasse

  €110,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Til salgs Brukt bolig

Koselig leilighet på Eden med stor takterrasse

  €110,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on juli 3, 2024 at 3:46 pm
 • ID: CAM10318
 • Pris: €110,000
 • Size: 61
 • Soverom: 2
 • Bad: 1
 • House type: Leilighet
 • Status: Til salgs

Video

Beskrivelse

Denne koselige leiligheten på ett plan finner man på Eden, like utenfor Guardamar del Segura, nær stranden og fasiliteter.

Du kommer inn i leiligheten gjennom liten veranda/terrasse. Stuen og kjøkkenet har åpen planløsning med en utgang utenfor som fører deg opp til et veldig stort solarium med nok plass til bord og stoler og solsenger. Det er et perfekt sted for å spise utendørs eller bare slappe av og se de vakre solnedgangene. Det er også et rom som kan brukes til oppbevaring.

Leiligheten har to store soverom og eget bad med dusj. Begge soverommene har garderobeskap.

Leiligheten leveres fullt møblert og hvitevarer medfølger. Soverommene og stue har takvifter.

Det er også inkludert en liten bil i prisen på leiligheten.

Fellesbassenget ligger bare noen skritt unna og er meget godt vedlikeholdt.

 

Eden

Eden er rolig og meget koselig boligområdet like utenfor Guardamar del Segura. Det er et veletablert området med lekre kommunale områder og fellesbasseng.

Her finner du et par restauranter og pubber, og til og men en liten butikk.

Guardamar by og strender er kun en 5 minutters kjøretur unna, eller 15 minutter spasertur for de som er litt sporty.

På grunn av sin fantastiske beliggenhet er dette området svært populært. Her er du nærme byen og strendene i Guardamar, samtidig som det ligger i rolige, naturlige omgivelser, med pinjeskogen rett ved siden av – med mange fine tur og sykkelstier.

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen. Det er her i denne idyliske byen vi holder til, på nordenden av hovedgaten.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreset strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

Fra mars til oktober settes det opp en fornøyelsespark rett nedenfor Reina Sofia parken, i tillegg til et kveldsmarked hvor du kan finne alle slags pyntegjenstander og mange andre gode kjøp.

Chollo-gaten stenges for biler, restaurantene bærer bord ut i gaten, og du får muligheten til å nyte nydelig tapas, italiensk pizza, kinesiske nudler og argentinsk stek, i en deilig sosial atmosfære.

Du kan finne mange flotte eiendommer i Guardamar nær sentrum, ved marinaen eller ved elven. Ideelt for de som liker å være nær alt, og med både by og strand innen gangavstand, klarer man seg godt uten bil.

I områdene rundt Guardamar har du flere vakre tettsted og boligområder, som Playa Moncayo, Los Estaños og Eden, La Marina og La Esquera.

 

 

CAM10318

Address

 • Area El Eden, Guardamar del Segura
 • Country Spania
 • Area Guardamar del Segura

Contact information

Vis prospekter
Daniela Henna
 • Daniela Henna

Request information about this property

Compare listings

Compare
Daniela Henna
 • Daniela Henna