Koselig hus med frukttrær og saltvannsbasseng i Benijofar

  €260,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Solgt Brukt bolig

Koselig hus med frukttrær og saltvannsbasseng i Benijofar

  €260,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on mai 11, 2022 at 12:04 pm
 • ID: CAM10278
 • Pris: €260,000
 • Size: 124 m2
 • Lot: 411 m2
 • Soverom: 4
 • Bad: 2
 • House type: Villa
 • Status: Solgt

Video

Beskrivelse

Velkommen til denne skjønne boligen, hvor det ligger til rette for å nyte lange dager i solen.

Et stort saltvannsbasseng og romslig uteplass byr på mange muligheter for å skape gode minner med dem man er glad i.

I tillegg til plass for solsenger rundt bassenget er det også en overbygd område med benkeplass, murgrill og et lite kjøleskap. Perfekt for frokoster, lunsj, middagsselskap, grillfest og når man bare ønsker en pause fra sola.

Området ved hovedinngangen er laget til med frukttrær som skaper en koselig og rolig atmosfære det er lett å føle seg hjemme i. Her er det er også et lite uthus som kan brukes til oppbevaring.

Det er plass for parkering av bil på egen tomt også.

I hovedetasjen er det et inngangsparti, stue med spisedel og dører ut mot en koselig balkong og åpen løsning mot et stort kjøkken. Her finner man også et bad og et stort soverom med dører som åpner rett ut til bassenget.

I andre etasje er det et bad og tre soverom, alle med egen balkong, som gjør det lett å ta inn den spanske solen.

Boligen er lokalisert i et rolig område, bare 5 minutters gange fra den norske skolen og et supermarked, og 10 minutters gange til Quesada sentrum.

 

 

Benijofar

Gjemt mellom appelsinåkre ligger den lille perlen Benijofar, bare et par kilometer innenland fra Guardamar del Segura. Benijofar en typisk spansk liten landsby med sin tidsløse sjarm og tradisjoner på den ene hånden og som omfavner deg og ønsker velkommen nykommere fra hele verden på den andre.

Midt i byen finner du kirken og et koselig torg som er rammet inn av hyggelige kafeer og gode restauranter, samt banker, butikker, dagligvarehandler, en slakter, et medisinsk senter, bibliotek og grønne parker. Her finnes det også gode bussforbindelser til større byer som Almoradi, Guardamar og Torrevieja.

Benijofar er det ideelle stedet å bo for de som vil være i nærheten av kyst og badebyene, men som også ønsker å ta større del i den spanske hverdagen, og nyte den varme atmosfæren man finner i en spansk pueblo. Her er det et levende felleskap året rundt med mange arrangementer og festligheter, hvor spanjolene stolt viser fram sine tradisjoner og samtidig inkludere deg i dem.

Byen har beholdt mye av sin originale arkitektoniske stil med små brosteinsgater og typiske pueblo hus, samtidig som du finner flere nye boligprosjekter, med moderne design.

 

 

 

 

 

 

 

 

CAM10278

Address

 • Area Benijofar, Ciudad Quesada
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter

Request information about this property

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol