Hjørnehus med eget basseng i Guardamar

  €265,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Til salgs Brukt bolig

Hjørnehus med eget basseng i Guardamar

  €265,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on mars 4, 2021 at 9:19 am
 • ID: CAM10265
 • Pris: €265,000
 • Størrelse: 165 m²
 • Tomt: 185 m²
 • Soverom: 4
 • Bad: 4
 • Boligtype: Rekkehus
 • Status: Til salgs

Video

Beskrivelse

Hjørnehus i middelhavsstil med 4 soverom, privat basseng og takterrasse i Los Estaños beach, veldig populært boligområde i Guardamar del Segura.

Huset har totalt 4 soverom, 4 bad, 2 kjøkken og 2 stuer da huset er fordelt på 3 etasjer pluss en kjeller. I første etasje, hovedetasjen, er det en romslig stue med peis og et moderne og smakfullt innredet kjøkken med rustikke detaljer. Det er også et vaskerom med toalett, der vaskemaskin og tørketrommel er plassert.

I andre etasje er hovedsoverommet med eget bad og 2 soverom til og et ekstra bad. I tredje etasje er det ett soverom til med tilgang til den 35 m2 store takterrassen med veldig fin utsikt over furuskogen. Huset har også en fullt utstyrt kjeller med stue, treningsrom, bod og et komplett bad med dusj. Utenfor er det et privat basseng med hydromassasje del, et fullt utstyrt utekjøkken med hvitevarer og grill. I tillegg til å ha et avslapningsområde med kunstgress hvor man virkelig kan kose seg i solen..

Huset er i perfekt stand, godt vedlikeholdt og flott dekorert. Selges møblert og med alle hvitevarer. I tillegg til å ha a/c og varmepumpe, elektriske radiatorer hvor soverommene er plassert og innebygde garderober på alle soverommene.

Denne eiendommen ligger i et boligområde med et felles svømmebasseng. Dette boligområdet er veldig etterspurt i Guardamar del Segura på grunn av sin nærhet til byen og strendene og bare 20 minutter med bil fra Alicante flyplass. Denne boligen er et perfekt kjøp siden ev videresalg eller utleie er garantert.

 

Los Estaños & El Eden

Los Estaños er et veldig koselige boligområde like utenfor Guardamar del Segura. Det ligger rolig og fint til rett ved siden av en vernet pinjeskog med fine tur/sykkelstier.

I nærområdet har du et par gode restauranter og puber, og til og med en liten matbutikk.

Dette området har fantastisk beliggenhet – kun 1.5km fra stranden! Guardamar by og praktfulle strender er kun 5 minutter unna med bil, eller 15 minutters spasertur.

Dette området svært populært på grunn av sin perfekte beliggenhet og flotte fellesområder med basseng og hager. Los Estaños er veldig kjent for å ha et meget bra sosialt miljø.

Los Estaños er perfekt for de som ønsker å tilbringe tid i Spania året rundt, ikke bare i høysesongen.

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreste strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

 

CAM10265

Address

 • Områder Guardamar del Segura, Los Estaños
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol