Flott rekkehus i Villamartin

  €228,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Urbanización Al Andalus II, Orihuela Costa, Orihuela, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03186, Spania
Til salgs Nybygg

Flott rekkehus i Villamartin

Urbanización Al Andalus II, Orihuela Costa, Orihuela, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03186, Spania
  €228,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on mars 29, 2021 at 12:45 pm
 • ID: NEW095
 • Pris: €228,000
 • Størrelse: 98 m²
 • Tomt: 266 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 2/3
 • Boligtype: Rekkehus
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Dette er et nydelig rekkehus i Villamartin, med mulighet for privat basseng!

Husene har 2 til 3 soverom. I første etasje er det stue, åpen kjøkkenløsning, bad med dusj – og hvis du ønsker 1 soverom. I andre etasje er det 2 soverom med garderober, med eget bad – begge med dusj.

Totalt har huset 2 terrasser; én i første etasje pluss en patio ved siden av kjøkkenet, og en terrasse ved hovedrommet i toppetasjen. Huset har også et stort solarium.
Hver eiendom har tilgang til parkering og hage med middelhavsstil. Du kan også velge å ha ditt eget private basseng, selv om boligen har et stort fellesområde med basseng og grill.

Eiendommene ligger kun 10 minutter fra Punta Primas spektakulære strender, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig og Campoamor. De er også bare 5 minutter fra 4 utmerkede golfbaner. I tillegg finnes alle slags fasiliteter som supermarkeder, restauranter og svært nært La Zenia kjøpesenter og Torrevieja sykehus.

 

Villamartin

Villamartin er navnet på både et boligområde og en golfbane på Costa Blanca. Boligområdet er relativt nytt og moderne, og anses å være et svært framragende sted å bo.

Med beboere fra hele Europa, er Villamartin blitt forvandlet til en internasjonal liten landsby, hvor du har internasjonale skoler, flotte medisinske fasiliteter samt andre bekvemmeligheter.

Villamartin er hjem til nydelige golfbaner i verdensklasse; Campo de Golf Las Ramblas og Campo de Golf Villamartin, som forøvrig holdt Mediterranean Open i 1994.

Villamartin har den deilige middelhavsutstrålingen, og har alt en trenger av butikker, banker, restauranter, barer, treningsstudioer, i tillegg til hvite sandstrender som aldri er overfylte.

Hjertet av Villamartin finner du på sjarmerende Villamartin Plaza. Et torg omringet av palmetrær, og hjem til en gruppe papegøyer som har opparbeidet seg lit av en kjendisstatus blant beboere og besøkende.
VILLAMARTIN (1)

 

Orihuela Costa

Orihuela Costa er en kystregion i Alicante provinsen, nær grensen til Murcia, hvor du har La Manga og vakre Mar Menor.

Til tross for navnet, ligger Orihuela Costa mer enn 20 kilometer fra sentrum av Orihuela, og regionen består av badebyer som Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor og Mil Palmeras.

Med sine 16 kilometerlange idylliske kystlinje, er Orihuela Costa den ideelle destinasjonen for familier som planlegger å tilbringe mye tid på stranden. Her er alt lagt til rette for at man skal kunne tilbringe en bekymringsløs ferie, med alle nødvendige fasiliteter og tjenester, fritids attraksjoner og aktiviteter, kjøpesenter og golfbaner.


 

NEW095
 • Områder Orihuela Costa, Villamartin
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol