Flott penthouse leilighet med havutsikt i Guardamar

  €196,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Til salgs Brukt bolig

Flott penthouse leilighet med havutsikt i Guardamar

  €196,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on februar 8, 2021 at 9:31 am
 • ID: CAM10226
 • Pris: €196,000
 • Størrelse: 81 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 3
 • Byggeår: 2008
 • Boligtype: Leilighet
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Denne leiligheten er fordelt på to etasjer med flotte terrasser på begge nivåer. 

Det går heis direkte opp til leiligheten hvor du kommer inn i på første nivå, der det er to soverom, et med on-suit bad. Det er også et separat bad ved siden av. 

Det er også et velutsyrt kjøkken med et lite galleri område , og en flott stue med direkte utgang til en stor terrasse. Det er montert glass på terrassen som enten kan lukkes helt på vinteren eller åpnes fullt opp på sommeren . 

I andre etasje benytter de i dag det tredje soverommet som stue, men her kan det lages en flott master suite, siden det også her oppe er en walk in garderobe med eget bad. 

Fra stuen/soverommet kan man gå direkte ut på tak terrassen, hvor man får en utrolig utsikt utover Guardamar og havet. 

Denne leiligheten kommer med fellesbasseng for beboerene, og det er også to private parkeringsplasser i parkeringshuset under bygget. 

Leiligheten kommer fullt møblert med alle hvitevarer og har selvfølgelig aircondition. 

Det er gå avstand til alle fasiliteter, flotte restauranter og til stranden.

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen. Det er her i denne idyliske byen vi holder til, på nordenden av hovedgaten.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreset strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

Fra mars til oktober settes det opp en fornøyelsespark rett nedenfor Reina Sofia parken, i tillegg til et kveldsmarked hvor du kan finne alle slags pyntegjenstander og mange andre gode kjøp.

Chollo-gaten stenges for biler, restaurantene bærer bord ut i gaten, og du får muligheten til å nyte nydelig tapas, italiensk pizza, kinesiske nudler og argentinsk stek, i en deilig sosial atmosfære.

Du kan finne mange flotte eiendommer i Guardamar nær sentrum, ved marinaen eller ved elven. Ideelt for de som liker å være nær alt, og med både by og strand innen gangavstand, klarer man seg godt uten bil.

I områdene rundt Guardamar har du flere vakre tettsted og boligområder, som Playa Moncayo, Los Estaños og Eden, La Marina og La Esquera.

CAM10226

Address

 • Områder Guardamar del Segura
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol