Flott moderne villa i Doña Pepa, med utsikt over saltsjøen

  €179,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Til salgs Brukt bolig

Flott moderne villa i Doña Pepa, med utsikt over saltsjøen

  €179,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on februar 8, 2021 at 9:44 am
 • ID: CAM10239
 • Pris: €179,000
 • Størrelse: 82 m²
 • Tomt: 100 m²
 • Soverom: 2
 • Bad: 2
 • Byggeår: 2014
 • Boligtype: Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Villa på ett plan med 2 soverom, 2 bad, stue, kjøkken med frokost bar og galleri.

Boligen er veldig godt vedlikeholdt og dette er synlig både innvendig og utvendig. Alle rom har masse naturlig lys og en flott åpen løsning. Utvendig er det privat parkering på egen eiendom, flott beplanting og private områder hvor man kan sitte og nyte solen.

Det er også en stor takterrasse med Jacuzzi og herlige møbler, perfekt for å nyte varme sommerkvelder og se på utsikten over saltsjøen.Det er også godt med lagring i bod i hagen. Eiendommen selges fullt møblert, med hvitevarer, innebygde garderober på soverommene, gulvvarme i hele huset, AC system i kanaler og osmose drikkevannssystem. Boligen har tilgang til fellesområder med to bassenger. Villaen ligger i et rolig boligområde, med gåavstand til butikker og restauranter, og bare 10 minutter med bil til de flotte strendene i Guardamar del Segura og Torrevieja.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon angående denne flotte boligen.

Doña Pepa

Like ved Ciudad Quesada finner du det moderne boligområdet Doña Pepa. Preget av vakre, private villaer, frodige hager og svømmebasseng. I sentrum finner du alle nødvendige fasiliteter som barer, restauranter, internasjonale supermarkeder, legesenter, spa, treningssenter, og til og med badeland og hotell.

Doña Pepa ligger nydelig til, blant appelsintrær og rett ved den rosa saltsjøen og naturpark.

Vil du på stranden er du kun 10 minutter unna i bil og kan velge mellom de idylliske hvite sandstrendene enten i Guardamar eller La Mata.

Når du bor i Doña Pepa er du også i nærheten av større byer som Guardamar og Torrevieja, hvor du finner fantastisk shopping og den pulserende energien spanske byer har å by på.

Doña Pepa er perfekt for deg som vil være i nærheten av strand, by, og alle festligheter, men vil trekke seg tilbake etter en hektisk dag med et glass vin på terrassen med nydelig utsikt til saltsjø og appelsintrær.

Ciudad Quesada

Det som en gang startet som et lite boligstrøk blant sitrustrær, vokste seg fort til å bli den lille landsbyen Ciudad Quesada. Ciudad Quesada er et kjempe koselig området med et sjarmerende og livlig senter, kun 7 minutter med bil fra nydelige strender og strandbyene Guardamar og La Mata.

Ciudad Quesada er veldig internasjonalt, men i motsetning til andre boligstrøk og tettområder der det er mange utlendinger, er det like mye liv her i vintermånedene som på sommeren. Dette er et utmerket valg for de som planlegger å tilbringe mer enn et par uker i året i Spania.

Her har du alt du trenger innen korte avstander, som butikker, restauranter, barer, golfbaner, samt flere internasjonale skoler, deriblant den Norske Skolen.

Her har du også tilgang på gode helse og behandlingssentre, og Ciudad Quesada har et eget bystyre og politi.

CAM10239

Address

 • Områder Doña Pepa
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol