Fantastisk villa med 5 soverom og nydelig uteplass i La Marina

  €275,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Til salgs Brukt bolig

Fantastisk villa med 5 soverom og nydelig uteplass i La Marina

  €275,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on februar 8, 2021 at 9:05 am
 • ID: CAM10208
 • Pris: €275,000
 • Størrelse: 137 m²
 • Tomt: 503 m²
 • Soverom: 5
 • Bad: 3
 • Boligtype: Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Fantastisk flott villa i Spansk stil med 5 soverom, nydelig uteplass med privat basseng og hage til salgs i La Marina.

Villaen er på 137 kvm og har en stor tomt på hele 503 kvm, med et vakkert svømmebasseng som er omringet av en koselig hage. Rundt bassenget er det nok av sitteplasser. Det perfekte stedet for å nyte varme sommerdager, enten på terrassen ved inngangen eller på en av de mange solsengene rundt bassenget. Villaen har også en takterrasse med idyllisk utsikt over området. Her kan man kose seg med litt tapas og vin i solnedgangen.

Denne boligen har 5 store soverom og 3 bad, fordelt på 2 etasjer.

Velkommen inn til en romslig stue og spisestue med mye lys. Kjøkkenet er moderne og er fullt utstyrt med alt en måtte trenge til matlaging, baking og grilling.

I førsteetasje er det 3 soverom, 2 komplette bad og en bod/lagringsplass.

I andre etasje er det 2 soverom og 1 bad. Her har du tilgang til en stor takterrasse med nydelig utsikt.

Denne boligen selges fullt møblert og med alle hvitevarer og AV/varmepumper. Møblene er klassiske og boligen er i topp stand.

Villaen kan huse opp til 10-12 personer og er perfekt for 2 familier eller å ha venner på besøk.

Det beste med denne villaen er det flotte uteområde med svømmebasseng og utendørs dusj.

Eiendommen er i perfekt stand og har blitt meget godt vedlikeholdt.

Dette er en veldig interessant eiendom med potensiale for utleie. Denne store villaen vil ha en ukentlig leiepris fra 7000 NOK og helt opp til 16 000 NOK per uke i høysesongen.

Området der denne eiendommen ligger er et veletablert og rolig boligområde med alle nødvendige tjenester, nær byen San Fulgencio og bare noen få minutters kjøring fra strendene i Guardamar del Segura og La Marina. Små lokale sentre med restauranter, cafeer, og butikker innen gangavstand.

La Marina & La Escuera

La Marina og La Escuera er to veldig populære boligområder på Costa Blanca, og ligger mellom Santa Pola og Guardamar del Segura.

La Marina består av to deler, der en av dem er tradisjonell liten kystby med en sjarmerende strandpromenade med butikker, restauranter og flotte sandstrender, og den andre er et veletablerte boligområder på oversiden av N-332.

Boligområdene La Marina og La Escueta er like ved hverandre, og begge er flotte og vel planlagt med mange fine parker, sykkelveier og grønne områder.

Begge har restauranter, butikker og barer, i tillegg til tjenester som turistkontor, isbarer og frisører. Her finner du alt du trenger.

Disse områdene er anbefalt for de som er på utkikk etter en privat villa med et luksuriøst basseng, og privat hage for grilling under stjernehimmelen.

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreste strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

 

CAM10208

Address

 • Områder Guardamar del Segura, La Marina
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol