Fantastisk stor villa i middelhavsstil med basseng i La Marina

  €300,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Solgt Brukt bolig

Fantastisk stor villa i middelhavsstil med basseng i La Marina

  €300,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on februar 21, 2022 at 9:21 am
 • ID: CAM10251
 • Pris: €300,000
 • Size: 189 m²
 • Lot: 877 m²
 • Soverom: 4
 • Bad: 5
 • House type: Villa
 • Status: Solgt

Video

Beskrivelse

Fantastisk villa i middelhavsstil, med separat gjestedel, stor hage og privat basseng i La Marina.

Huset er fordelt over en etasje, og har en herlig flyt mellom alle rom, uten å må klatre opp noen trapper. Hovedhuset har 3 soverom og 3 bad.

To av soverommene har eget bad, badet på hovedsoverommet er et stort bad med både dusj og badekar.

Det er stort kjøkken med god plass til å samle hele familien med direkte tilgang til de flotte uteområdene.

Boligen har også en stor og lys stue.

Dette huset har en veldig fin innglasset terrasse med utsikt over bassenget, dette herlige området kan brukes hele året.

Eiendommen har også en separat del for gjester som har et stort soverom, bad og garderobe.

Tomten på nesten 900 m2 er velholdt og gir masse privatliv, du kan velge å nyte de solfylte timene ved bassenget eller ha hyggelige måltider under pergolaen, rett foran kjøkkenet.

Det er også et lite toalett med vask i tilknytning til bassengområdet.

På baksiden av huset er det fotgjenger tilgang til en stor park hvor man kan drive med sport, gå turer eller leke med barna eller kjæledyr.

Boligen ligger i boligområdet La Escuera, i La Marina, et høyt etterspurt område, noe som gjør det til en flott investeringsmulighet.

Det er bare er noen få minutters kjøretur fra de flotte hvite sandstrendene i La Marina og Guardamar del Segura, og bare 20 minutters kjøring fra Alicante flyplass.

Dette er en utrolig flott bolig, som er vel verdt å booke en visning for!

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon angående denne boligen.

La Marina & La Escuera

La Marina og La Escuera er to veldig populære boligområder på Costa Blanca, og ligger mellom Santa Pola og Guardamar del Segura.

La Marina består av to deler, der en av dem er tradisjonell liten kystby med en sjarmerende strandpromenade med butikker, restauranter og flotte sandstrender, og den andre er et veletablerte boligområder på oversiden av N-332.

Boligområdene La Marina og La Escueta er like ved hverandre, og begge er flotte og vel planlagt med mange fine parker, sykkelveier og grønne områder.

Begge har restauranter, butikker og barer, i tillegg til tjenester som turistkontor, isbarer og frisører. Her finner du alt du trenger.

Disse områdene er anbefalt for de som er på utkikk etter en privat villa med et luksuriøst basseng, og privat hage for grilling under stjernehimmelen.

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreste strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

 

CAM10251

Address

 • Area Guardamar del Segura, La Marina
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter

Request information about this property

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol