Fantastisk rekkehus i middelhavsstil med fellesbassenger i Rojales

  €220,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Solgt Brukt bolig

Fantastisk rekkehus i middelhavsstil med fellesbassenger i Rojales

  €220,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on februar 20, 2020 at 8:40 am
 • ID: CAM102019
 • Pris: €220,000
 • Soverom: 3
 • Bad: 3
 • Boligtype: Rekkehus
 • Status: Solgt
 • Omkostninger: + Ca. 13% skatt og omkostninger

Video

Beskrivelse

Fantastisk rekkehus i middelhavsstil i det idylliske boligområdet Albamar i Rojales, med spektakulære grønne områder og fellesbassenger. Fordelt over 2 etasjer med 3 soverom og 3 bad.

Boligen har en vakker og romslig uteterrasse med utsikt over det grønne fellesområdet. Den har også ved inngangen en veldig fin overbygd terrasse med masse lys på grunn av takvinduer installert i taket. Denne terrassen har direkte tilgang via en glassdør til stuen. Innvendig fremstår boligen som lys og luftig med en romslig stue og spisestue rett ved siden av kjøkkenet. Fra kjøkkenet er det direkte tilgang til en annen vakker utendørsterrasse hvor man kan nyte solen hele dagen.  Det er også et soverom og bad i første etasje. I andre etasje er det de to andre soverommene, begge med tilgang til store terrasser og eget bad.

Boligen selges fullt møblert og med hvitevarer. Boligen er godt vedlikeholdt og den er klar for innflytting. Den har innebygde garderober i hvert av soverommene og A/C via kanaler i taket. Boligen har også en parkeringsplass i en felles garasje.

Fellesområdene er spektakulære, med grønne områder for soling, avslappende områder med skygge å hvile og flere svømmebassenger i hele fellesområdet, med middelhavsdesign. Området er vedlig godt vedlikehodt og dette gjennspeiler seg hele veien.

I tillegg er boligområdet avstengt for biltrafikk, det er kun tilgang for beboere via automatiske porter, noe som gjør det til et rolig og trygt sted.

Boligen ligger i Rojales, i Ciudad Quesada i boligområdet Amaro, sterkt etterspurt av alle slags nasjonaliteter på grunn av sin spektakulære beliggenhet, nær alle tjenester og de vakre saltvannslagunene, og bare noen få minutters kjøretur fra Torrevieja og Guardamar hvor du kan nyte de flotte hvite sandstrendene.

Rojales

Langs Segura elven, 10 minutter innenlands for Guardamar del Segura, ligger den sjarmerende landsbyen Rojales.

Rojales regnes som en av hoved destinasjonene på gang og sykkelruten Rio Segura, og er en tradisjonell spansk liten by, livsfrisk og fargerik året rundt. Her har man alle fasiliteter og bekvemmeligheter man trenger.

Ta en spasertur og se på rådhuset og turistkontoret, det kommunale utendørs svømmebassenget, en av de flere flotte lekeplassene, samt teateret som alltid byr på en god forestilling.

Hver torsdag kan du kjøpe frukt og grønnsaker på det lokale gatemarkedet, eller ta turen til Cuevas del Rodeo og kunstnergrottene der flinke, lokale kunstnere stiller ut sine verk.

For morgenfuglene venter golfbanen La Marquesa rett ved siden av, og barna kan tilbringe dagen på badeland.

Address

 • Områder Rojales
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Daniela
 • Daniela