Eksklusiv luksusvilla i la Marina

  €675,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Solgt Brukt bolig

Eksklusiv luksusvilla i la Marina

  €675,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on april 15, 2021 at 12:59 pm
 • ID: CAM10273
 • Pris: €675,000
 • Størrelse: 178 m2
 • Tomt: 568 m2
 • Soverom: 4
 • Bad: 3
 • Byggeår: 2014
 • Boligtype: Villa
 • Status: Solgt

Beskrivelse

Velkommen til en av våre flotteste eiendommer her på Costa Blanca. Denne eksklusive villaen er en nydelig oase som ligger på toppen av La Marina. Det er et moderne arkitektdesignet hus på 178 m2 med meget høy standard som ble bygget i 2014. Den sitter på en praktfull tomt på 568 m2 med stort privat basseng og nydelige utendørsområder.

Boligen består av 4 store soverom, hvor av 2 har «walk inn closet», 3 helflisede bad med skreddersydde hylleløsninger, stor åpen og meget lys stue med kombinert spisestue og et moderne kjøkken med integrerte hvitevarer og vinskap.

Dette er en bolig som egner seg like godt som en feriebolig som en helårsbolig. Alle praktiske og tekniske løsninger er både estetiske samt behagelige og energisparende. I stuen er det en kjempe lekker gasspeis og ventilasjonsanlegget er av høyeste kaliber med AC som kan veksles til varme om vinteren. Vannbåren varme i alle gulv med individuell styring per room/sone.

Vaskerom med ergonomisk tilpasset høyde for vaskemaskin og tørketrommel og skreddersydde garderobeløsninger og lagringsplasser.

Det vi liker best med denne villaen er det fantastiske uteområdet som egner seg like godt til solskinnsdager i poolen og sjømat med champagne på varme sommerkvelder som til påskefrokost i solveggen eller en vinterkveld i jacuzzien. Uteområdet er på 370 m2 med mange forskjellige områder som utekjøkken med sitteområdet.

Belysningen er selvsagt også skreddersydd, både inne og ute, for å skape den perfekte stemningen som gjør denne boligen så unik. Uteområdet er dekorert med naturstein i lyse sandfarger og to store takvifter sørger alltid for en deilig bris.

Saltvannsbassenget er 10 x 5 meter og i hjørnet er det en usjenert stor innebygget utedusj. Stor jacuzzi med fossefall og en praktfull takterrasse på 35 m2 med nydelig utsikt helt til Guardamar kysten.

Hagen er meget flott og består av oliven og sitrustrær samt palmer, kaktus og flere blomstertyper med automatisk vanningsanlegg rundt hele eiendommen. Det er plass til 2 biler inne på eiendommen og gode parkeringsmuligheter i gaten. Hele eiendommen er muret og har en stor automatisert port og egen inngang til gjester.

Luksusvillaen ligger i et rolig og veletablert villastrøk i hjertet av Costa Blanca, 30 minutter sør for Alicante flyplass og by. 10 minutter unna Guardamar og La Marina landsbyer med milevis av hvite sandstrender. Gang/sykkelavstand til butikker, cafeer og andre fasiliteter.

Nabolaget er rolig og meget familievennlig. Det er internasjonalt området med en god blanding av spanjoler, andre skandinaver, franskmenn, belgiere, engelskmenn med mere, og passer til alle typer familier og aldersgrupper.

Alle hvitevarer inkludert vaskemaskin og tørketrommel medfølger i prisen. Møbler er ikke inkludert i prisen, men kan kjøper separat dersom dette er ønskelig og dette avtales separat.

Dersom du ønsker mer informasjon, bilder, plantegninger kan du ta kontakt for en hyggelig boligprat, eller for å avtale en privat visning.

 

La Marina

La marina er en liten landsby mellom Santa Pola og Guardamar Del Segura, i en vakker del av Costa Blanca. Byen tilbyr de aller viktigste fasilitetene som apotek, restauranter, barer, café, banker, butikker, postkontor, etc. Ta en tur til parken og slapp av under palmetrærne, eller ta med deg dine barn/barnebarn til lekeparken.

Byen har også et sportssenter med fotballbane, og tennisbane. La Marina ligger bare noen få km fra stranda, og like ved naturreservatet Salinas, med forskjellige typer fugler som feks. Flamingo!

La Marina har et typisk middelhavs-klima – mild vinter og moderat varm sommer, og har rundt 325 soldager i året!

Flyplassen i Alicante ligger kun ca 23km fra La Marina.

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen. Det er her i denne idyliske byen vi holder til, på nordenden av hovedgaten.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreset strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

Fra mars til oktober settes det opp en fornøyelsespark rett nedenfor Reina Sofia parken, i tillegg til et kveldsmarked hvor du kan finne alle slags pyntegjenstander og mange andre gode kjøp.

Chollo-gaten stenges for biler, restaurantene bærer bord ut i gaten, og du får muligheten til å nyte nydelig tapas, italiensk pizza, kinesiske nudler og argentinsk stek, i en deilig sosial atmosfære.

Du kan finne mange flotte eiendommer i Guardamar nær sentrum, ved marinaen eller ved elven. Ideelt for de som liker å være nær alt, og med både by og strand innen gangavstand, klarer man seg godt uten bil.

I områdene rundt Guardamar har du flere vakre tettsted og boligområder, som Playa Moncayo, Los Estaños og Eden, La Marina og La Esquera.

CAM10273

Address

 • Områder Guardamar del Segura, La Marina
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol