Sjarmerende leilighet med 2 soverom på El Eden

  €70,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Solgt Brukt bolig

Sjarmerende leilighet med 2 soverom på El Eden

  €70,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on juli 22, 2021 at 1:22 pm
 • ID: CAM10178
 • Pris: €70,000
 • Soverom: 2
 • Bad: 1
 • House type: Leilighet
 • Status: Solgt

Beskrivelse

Flott toppleilighet i en liten gate på El Eden, rett utenfor Guardamar del Segura.

Sjarmerende og lys leilighet med 2 soverom og innebygde garderober. Hovedsoverommet har en dobbeltseng og det andre rommet har to enkeltsenger. Resten av leiligheten består av et bad med dusj, stue med spiseplass og et åpent kjøkken som er utstyrt med hvitevarer og vaskemaskin. Det er klimaanlegg i stuen.

Uteområdet består av en parkeringsplass, flott terrasse med blomsterbedd, en vinterhage ved inngangspartiet og et lagringsrom for utemøbler, sykler osv.

Fra kjøkkenet har man tilgang til et lite vaskerom med vask og trapper som fører deg opp til den flotte takterrassen. Her oppe er det en markise hvor man kan nyte skyggen og et ekstra rom som kan brukes som et gjesterom eller oppbevaringsrom. Det er flott utsikt til felles basseng og natur.

Leiligheten selges fullt møblert med hvitevarer og ekstra.

Eiendommen er godt vedlikeholdt og har et koselig felles svømmebasseng for beboere.

Det er også mulighet for engelsk og norsktalende vaktmestere på området. Leiligheten er en god invistering for utleie på sommeren og vinteren.

 

Eden

Eden er rolig og meget koselig boligområdet like utenfor Guardamar del Segura. Det er et veletablert området med lekre kommunale områder og fellesbasseng.

Her finner du et par restauranter og pubber, og til og men en liten butikk.

Guardamar by og strender er kun en 5 minutters kjøretur unna, eller 15 minutter spasertur for de som er litt sporty.

På grunn av sin fantastiske beliggenhet er dette området svært populært. Her er du nærme byen og strendene i Guardamar, samtidig som det ligger i rolige, naturlige omgivelser, med pinjeskogen rett ved siden av – med mange fine tur og sykkelstier.

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreste strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

 

CAM10178

Address

 • Area El Eden, Guardamar del Segura
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter

Request information about this property

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol