Fantastisk rekkehus med 4 soverom på Los Estaños, Guardamar

  €179,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Til salgs Brukt bolig

Fantastisk rekkehus med 4 soverom på Los Estaños, Guardamar

  €179,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on februar 8, 2021 at 9:42 am
 • ID: CAM10236
 • Pris: €179,000
 • Størrelse: 122 m²
 • Tomt: 101 m²
 • Soverom: 4
 • Bad: 3
 • Boligtype: Rekkehus
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Flott rekkehus i middelhavsstil med 4 soverom og 3 bad, terrasse med jacuzzi og fellesbasseng i Los Estaños like utenfor Guardamar del Segura.

Boligen er vestvendt og fordelt på 3 etasjer. I første etasje er det en stor og lys stue, et komplett bad med dusj og fullt utstyrt kjøkken.

Fra stuen er det en trapp opp til andre etasje med 3 soverom. Master soverom har en suite bad og privat tilgang til balkong med utsikt. Det er et bad til med badekar for de andre to soverom.

I øverste etasje har den et fjerde soverom og stor takterrasse med masse sol!

Privat parkering utenfor, flotte terrasser og stor bod til oppbevaring and sykler med mere.

Boligen selges fullt møblert, med hvitevarer, garderober i alle rom, tilpasset skapet under trappen, AC med split i stue, soverom i tillegg til varmeovner.

Meget populært boligområdet i Guardamar del Segura kun 1,5 km fra by og fantastiske strender. Gangavstand til koselig senter med restaurant, cafe og en liten butikk. Det går en buss in til Guardamar året rundt.

Ta kontakt for mer informasjon om denne flotte boligen – vi hjelper deg gjerne finne den rette boligen for deg!

 

Los Estaños & El Eden

Los Estaños er et veldig koselige boligområde like utenfor Guardamar del Segura. Det ligger rolig og fint til rett ved siden av en vernet pinjeskog med fine tur/sykkelstier.

I nærområdet har du et par gode restauranter og puber, og til og med en liten matbutikk.

Dette området har fantastisk beliggenhet – kun 1.5km fra stranden! Guardamar by og praktfulle strender er kun 5 minutter unna med bil, eller 15 minutters spasertur.

Dette området svært populært på grunn av sin perfekte beliggenhet og flotte fellesområder med basseng og hager. Los Estaños er veldig kjent for å ha et meget bra sosialt miljø.

Los Estaños er perfekt for de som ønsker å tilbringe tid i Spania året rundt, ikke bare i høysesongen.

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreste strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

 

CAM10236

Address

 • Områder Guardamar del Segura, Los Estaños
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol